ALLE
PROJEKTOR
FRA A-Z

Vincent Wood

Artistprojekt

Vincent Wood er en dansk/indisk soloartist, der med sit nye poppede univers, og klar til at træde ind på den danske musikscene med nye melodiske, følsomme og spændende vibes. Tekstuniverset og konceptet til Vincent Woods kommende EP tager udgangspunkt i hans personlige følelser og kunstnerens egen adoption.

Lige nu er han også aktuel med singlen ‘Finde Ro’ som har allerede skabt stor succes i adoptionsmiljøet og skaffet ham spotplays i P3, en mini-doc med TV2 Echo, omtaler i Aarhus/Vejle/Horsens Folkeblad, Radio 24syv interview, artikler i Gaffa & Bands of tomorrow og en flot placering på New Music Friday på Spotify.

Udover musikken er jeg ansvarlig for de sociale platforme – primært Instagram og Facebook, hvor jeg arbejder strategisk, visuelt og kreativt. Her skaber, eksekverer og brander jeg content, samt konceptudvikler kreative og visuelle tiltag til udgivelserne. For mig er det visuelle udtryk lige så vigtigt som musikken, og den digitale marketing spiller en stor rolle. 

Mest stolt af mine coverarts, visuelle stil og kreative måde at bruge min sociale medier på. Jeg prøverskabe en 360° forståelse mellem musikken og det visuelle.

Marketsquare

SoMe - Content Creator - Creative

Hos det kreative reklamebureau Marketsquare, var jeg ansat som Social Media Content Creator og stod for idégenerering, contentplaner, udvikling af skydeplan samt contentproduktion i form af film og redigering samt grafisk opsætninger. 

Jeg havde hovedfokus på min kunder fra Danske Shoppingcentre – City2, Copenhagen Design Outlet , Ringstedet og Vestsjælland. Den anden var Københavns Lufthavn med alle deres afdelinger, butikker og samarbejdere. Derudover assisterede jeg på andre kunder.

Den anden del var som Creative og lavede kampagner, visuel identitet og konceptudvikling i samarbejde med det kreative team.

Mit arbejde var delt i mellem at være kreative, skabe ideer og visioner til også at eksekvere dem til alle former for content.

 

Københavns Lufthavn

SoMe - Content Creator - Videoproduktion

Hos Marketsquare havde vi Københavns Lufthavn som kunde, hvor jeg havde et fast samarbejde med deres marketingsafdeling, hvor jeg var med til idégenerere, contentproduktion i form af  film, redigering og grafisk indhold. 

Her fik jeg muligheden for at fortælle nyheder, fortællinger og highlight alle slags brancher i form af butikker, restauranter og taxfree. Heriblandt Ganni, Mikkeller, Summerbird, Trend Transit osv. 

Hovedsageligt skabte jeg reels til SoMe, hvor jeg stod for den kreativ fortælling, musik, optagelse og redigering. Den anden del var skabe et visuelt look til deres content, og passe den visuelle stil ind over deres mange samarbejder i lufthavnen.

Roskilde Festival

SoMe - Content Creator - Creative

Jeg var frivillig på SoMe & Creative teamet på Roskilde 2023, hvor jeg skabte content, community og var kreativ i forhold til, hvordan Roskilde skulle udfoldes visuelt og koncepter. 

Vi var en del af et team, hvor vi sammen var med til at skabe alt content som var på Roskilde Festivals Instagram, Facebook og Linkedin. 

Hertil havde vi mange samarbejder med de andre kreative, fotografer, medier og lignende som leverede content, hvor vi stod for planlægge, copywrite, skabe koncepter og sætte det visuelt op. Hertil var vi ansigtet og ambassadører for Roskilde Festival i alt fra content til at besvare deres community under hele festivalen. 

Frankly

SoMe - Content Creator - Creative

Frankly er et kreativ bureau som har en skæv og frisk tilgang til at løse problemer for deres kunder med kreativitet.

Hos Frankly var jeg SoMe Manager for deres intern sociale platforme – Instagram og LinkedIn. Min fokusopgaver var konceptudvikling, visuel identitet og content creation. Udover producere ideer og content til deres sociale platforme, var jeg en del af forskellige teams, hvor jeg arbejdede kreativt og grafisk med adskillige kunder. Heriblandt Smash Bang Pow/ Syd For Solen, Widex osv.

Sammen med fik forbedret og mere erfaring med at arbejde i en del af programmerne i Adobe, Sketch og Logic Pro X. Jeg lavede alt fra animationer til grafik til lyddesign af en podcast. Herudover fik jeg også stort kendskab til

bureaubranchen, tempoet og det at arbejde med forskellige kunder og skabe resultater til deadlines. 

Copenhagen Designer Outlet

SoMe - Content Creator - Videoproduktion

Hos Marketsquare havde vi Copenhagen Designer Outlet som kunde, hvor jeg havde et fast samarbejde med deres marketingsafdeling, hvor jeg var med til idégenerere, contentplanlægning og contentproduktion i form af film, redigering og grafisk indhold.

Med kreative vinkler var med til at gøre opmærksom på outlettetes mange nyheder, fortællinger og highlight alle deres butikker. Heriblandt Nike, Boozlet, Hummel osv. 

Videoproduktion var mest reels til SoMe, hvor jeg stod for den kreativ fortælling, musik, optagelse og redigering. Her arbejde jeg også med modeller, hvor jeg instruerede dem og hjalp med til at vælge styles/outfits. 

Hertil skabte jeg også deres visuelle look and feel og grafiske content.

Immortal

SoMe - Content Creation - Motion Design

Immortal arbejder med upcoming Web3/blockchain projekter indenfor sport og kultur. De har fokus på hele metaverse tankegangen og vil skabe fremtidens generationers ny underholdning og koncepter. 

Jeg var ansat 50 % i firmaet, som er ejet af MUST, hvor jeg var Junior Content Developer. Her var ansvarlig for at assistere på content creation, SoMe og grafisk materiale til projekterne, samt den interne visuelle stil og content. 

Her var jeg en del af House Of Cycling, Chess Champ, Juneart og Flamingo Tattoo Club. Fire spændende upcomming Web3 projekter som skulle være med til påvirke communites, metaverse og cryptocurrency. 

 

City2

Creative - Content Creator - Videoproduktion

Hos Marketsquare havde vi City2 som kunde, hvor jeg havde et fast samarbejde med deres marketingsafdeling, hvor jeg var med til idégenerere, contentplanlægning og contentproduktion i form af film, redigering og grafisk indhold.

Med kreative vinkler var jeg med til vise deres mange nyheder, fortællinger og highlight alle deres butikker og mange madsteder. Heriblandt Matas, Silvan, H&M, Kids coolshop osv. 

Videoproduktion var mest reels til SoMe, hvor jeg stod for den kreativ fortælling, musik, optagelse og redigering. Her arbejde jeg både med børn – og voksemodeller, hvor jeg instruerede dem og hjalp med til at vælge styles/outfits. 

Hertil var der også til at skabe visuelt look and feel og grafisk content, og med til at finde på kreative koncepter til kampagner med det kreative team.

Render

Digital Marketing - Content Creation - Ad-specialist

Render arbejder med content automation, hvor de har skabt deres eget program, hvor man gennem sheets og kodning skaber kvalitativ content til deres mange kunder. 

Jeg var ansat 50 % i firmaet, som er ejet af MUST, hvor jeg var Junior Content Developer. Her var jeg med at designe og producer content til deres ud fra funktionerne i programmet, og være med til kvalitetsikre og udvikle videre på, hvordan vi skabte den bedste “generelle” content til display-content, SoMe osv.

Mit største fokus var på vores kunde, Industriens Uddannelser, hvor jeg sammen med projektlederen skulle styre 10 skoler med 2 uddannelser.  Der stod jeg for at producere, klippe, designe og annoncere på Meta, Tiktok, Snapchat og Google Ads/ Youtube. 

Ringstedet

SoMe - Content Creator - Grafisk

Hos Marketsquare havde vi Ringstedet som kunde, hvor jeg havde et fast samarbejde med deres marketingsafdeling, hvor jeg var med til idégenerere, contentplanlægning og contentproduktion i form af film, redigering og grafisk indhold.

Med kreative vinkler var jeg med til vise deres mange nyheder, fortællinger og highlight alle deres butikker og samarbejder. Heriblandt  Skoringen, Thiele, Designersmarket osv. 

Contentproduktion var en blanding af grafik og video til Facebook, hvor jeg stod for den kreative ide, musik, optagelse, redigering og grafiske opsætninger. Særligt glad for de stykker content ideer, som skabte en vild engagement.

 

Waves Radio

SoMe - Visuel - Videoproduktion

Waves Radio CPH er et helt nyt hiphop/RNB program, som sendes på ENERGY – NRJ radio, hver torsdag 20:00-22:00. Her er David Jay vært, hvor han hver uge får besøg af gæster med interesse for musik – heriblandt Skinz, Wafande osv. 

Projektet består af David Jay, Oluf Valdemar og Jeg. 
Her står jeg for den visuelle stil og den kreative udvikling. Jeg er content creator på projektet, hvor jeg skaber, filmer, klipper alt content til Instagram. Den visuelle stil laves i samarbejde med Oluf Valdemar, hvor vi supplerer hinanden. Her eksverer, annoncerer og brander vi også på Instagram, samt opbygger et community op omkring Waves. 

Waves bliver sponsoreret af Miiego, Bold og CPH Vodka, som vi samarebejder med ved at brande deres produkter 

Tellero

SoMe - Digital Marketing - Konceptudvikling

Tellero er et digital regnskabshus, som vil gøre det nemt for selvstændige at bogføre. årsregnskab, moms osv. Det har de skabt en service/program til. 

I det nye start-up var jeg som SoMe-manager med til at skabe den visuelle stil,  content til deres platforme og konceptudvikle på, hvordan den digitale markting  kunne give flest mulig leads = nye kunder til Tellero. 

Dertil arbejdede jeg også kort med ads-performance, hvor jeg skabt content til at kører kampagner gennem Meta. 

Wonderwhy

SoMe - Visuel - Kreativ

Wonderwhy er et mangement-, musikbooking- og PR-selskab baseret i København. Wonderwhy er skabt af Magnus Grilstad, som jeg arbejdede i tæt samarbejde med.

Hos Wonderwhy var jeg praktikant, hvor jeg stod for deres sociale platforme. Jeg var ansvarlig for kommunikationen og den digitale marketing. Her stod jeg for de kreative processer og skabte grafisk/video content til deres artister. Oveni har jeg fået en større forståelse af, hvordan man arbejder i musikbranchen.

Jeg har også haft en freelance-opgave hos dem sidenhen, hvor jeg var freelance SoMe/Prodcut Manager for Patrick Smith (tidligere x-faktor stjerne).

Tribute

SoMe - Grafisk - CRM

Hos Tribute var jeg SoMe-praktikant, og ansvarlig for deres sociale platformer. Her stod jeg for deres community, deres FB-side/grupper og instagram-konto. Jeg var med til skabe spændende content og assisterede deres Product Designer/tredje medstifter Christian Lomholt i at tænke kreativt i form af nyt content og nye koncepter.

Jeg skabte to koncepter, som hed Ugens koncerter og Ugens Sommer Artist, som var med til at skabe fokus på de fedeste kommende koncerter og festivalsartsiter, som brugerne kunne have interesse i at komme ind og anmelde i vores app.

Samme folk bag virksomheden har også talent-sangskriver-campen Aarhus Calling. Her lavede jeg også grafik indhold. Hos Tribute lærte jeg også at arbejde med growth-hacking, Sketch og fik en forståelse for musik-og koncertbranchen.

Lysiplex

SoMe - Webdesign - Kommunikation

Lysiplex skaber lysskilte der kan ses overalt på det danske landkort. 

Hos Lysiplex var jeg studentermedhjælper under min studietid. Jeg stod for strategisk og kreativ planning, samt udvikling og design af deres website i WordPress. Jeg havde ansvar for den digitale marketing og styring af deres sociale platforme, hvilket primært var Facebook, Instagram, Linkedin og Pinterest. I takt med Corona har jeg haft freelance opgaver hos dem med fokus på SoMe og branding.

Mindre projekter

Universal Music Denmark

Jeg lavede en fiktiv case til Universal Music Danmark omkring commiercial marketing, hvor jeg skulle vise, hvordan jeg vil brande deres Digster playlister på Spotify i form af forskellige grafiker jeg skabte.

Nordic Music Society

Jeg har gennem vores tidligere manager i Vincent Wood, Nicolas Blix haft nogle freelance visuelle opgaver i form af grafik og videografik for deres artister hos Nordic Music Society. Se flere af videoerne på min vimeo. (Se video i menuen) 

Super 8

Til årgangensførsteårsfilm “Her er endnu en” fra 2020 instueret af Kim Svendsen og produceret af Anders Fisker, fik jeg chancen for at lave filmplakaten. En plakat som blev vist i Cafe Paradis Bio i Århus og Empire i København. 

Ham Den Lange

Til Ham Den Lange’s seneste to single-udgivelser har jeg lavet coverearts, samt grafik til hans releaseparty fra seneste album  “Krøllet Sandstorm”. 

Elonary Esports

Til E-sports teamet Elonary Esports var jeg som creative lead med til at skabe deres main logo, hvor jeg outsourcede opgaven til en designer, men kørte hele den kreative proces med kunden fra skitse til færdigresultat.