ALLE 
PRojekter
FRA a-Z

Vincent Wood

Artistprojekt

Vincent Wood vender tilbage som et soloprojekt, og med sit nye poppede hip-hop univers, er han klar til bevæge sig ind i den danske musikbranche med melodiske flows, følsomt tekstunivers og spændende produktioner.

Lige nu er Vincent Wood aktuel med ‘Illusion’ som er en kærlighedssang om dagdrømme sig væk i en illusion med en person man godt kan lide. Sangen har høstet stor succes på de danske streamingtjenester. 

Udover musikken er jeg ansvarlig for de sociale platforme – primært Instagram og Facebook, hvor jeg arbejder strategisk, visuelt og kreativt. Her skaber, eksekverer og brander jeg content, samt konceptudvikler kreative og visuelle tiltag til udgivelserne. For mig er det visuelle udtryk lige så vigtigt som musikken, og den digitale marketing spiller en stor rolle. 

Frankly

SoMe - Content Creator - Kreativ

Frankly er et kreativ bureau som har en skæv og frisk tilgang til at løse problemer for deres kunder med kreativitet.

Hos Frankly var jeg SoMe Manager for deres intern sociale platforme – Instagram og LinkedIn. Min fokusopgaver var konceptudvikling, visuel identitet og content creation. Udover producere ideer og content til deres sociale platforme, var jeg en del af forskellige teams, hvor jeg arbejdede kreativt og grafisk med adskillige kunder. Heriblandt Smash Bang Pow/ Syd For Solen, Widex osv.

Sammen med fik forbedret og mere erfaring med at arbejde i en del af programmerne i Adobe, Sketch og Logic Pro X. Jeg lavede alt fra animationer til grafik til lyddesign af en podcast. Herudover fik jeg også stort kendskab til

bureaubranchen, tempoet og det at arbejde med forskellige kunder og skabe resultater til deadlines. 

Immortal

SoMe - Content Creation - Motion Design

Immortal arbejder med upcoming Web3/blockchain projekter indenfor sport og kultur. De har fokus på hele metaverse tankegangen og vil skabe fremtidens generationers ny underholdning og koncepter. 

Jeg var ansat 50 % i firmaet, som er ejet af MUST, hvor jeg var Junior Content Developer. Her var ansvarlig for at assistere på content creation, SoMe og grafisk materiale til projekterne, samt den interne visuelle stil og content. 

Her var jeg en del af House Of Cycling, Chess Champ, Juneart og Flamingo Tattoo Club. Fire spændende upcomming Web3 projekter som skulle være med til påvirke communites, metaverse og cryptocurrency. 

 

Render

Digital Marketing - Content Creation - Ad-specialist

Render arbejder med content automation, hvor de har skabt deres eget program, hvor man gennem sheets og kodning skaber kvalitativ content til deres mange kunder. 

Jeg var ansat 50 % i firmaet, som er ejet af MUST, hvor jeg var Junior Content Developer. Her var jeg med at designe og producer content til deres ud fra funktionerne i programmet, og være med til kvalitetsikre og udvikle videre på, hvordan vi skabte den bedste “generelle” content til display-content, SoMe osv.

Min største fokus var på vores kunde, Industriens Uddannelser, hvor jeg sammen med projektlederen skulle styre 10 skoler med 2 uddannelser.  Der stod jeg for at producere, klippe, designe og annoncere på Meta, Tiktok, Snapchat og Google Ads/ Youtube. 

 

Tellero

SoMe - Digital Marketing - Konceptudvikling

Tellero er digital regnskabshus, som vil gøre det nemt for selvstændige at bogfører, årsregnskab, moms osv. Det har de skabt en service/program til. 

I det nye start-up var jeg som SoMe-manager med til at skabe den visuelle stil,  content til deres platforme og konceptudvikle på, hvordan den digitale markting  kunne give flest mulig leads = nye kunder til Tellero. 

Dertil arbejdede jeg også kort med ads-performance, hvor jeg skabt content til at kører kampagner gennem Meta. 

 

Waves Radio

SoMe - Visuel - Videoproduktion

Waves Radio CPH er et helt nyt hiphop/RNB program, som sendes på ENERGY – NRJ radio, hver torsdag 20:00-22:00. Her er David Jay vært, hvor han hver uge får besøg af gæster med interesse for musik – heriblandt Skinz, Wafande osv. 

Projektet består af David Jay, Oluf Valdemar og Jeg. 
Her står jeg for den visuelle stil og den kreative udvikling. Jeg er content creator på projektet, hvor jeg skaber, filmer, klipper alt content til Instagram. Den visuelle stil laves i samarbejde med Oluf Valdemar, hvor vi supplerer hinanden. Her eksverer, annoncerer og brander vi også på Instagram, samt opbygger et community op omkring Waves. 

Waves bliver sponsoreret af Miiego, Bold og CPH Vodka, som vi samarebejder med ved at brande deres produkter 

Wonderwhy

SoMe - Visuel - Kreativ

Wonderwhy er et mangement-, musikbooking- og PR-selskab baseret i København. Wonderwhy er skabt af Magnus Grilstad, som jeg arbejdede i tæt samarbejde med.

Hos Wonderwhy var jeg praktikant, hvor jeg stod for deres sociale platforme. Jeg var ansvarlig for kommunikationen og den digitale marketing. Her stod jeg for de kreative processer og skabte grafisk/video content til deres artister. Oveni har jeg fået en større forståelse af, hvordan man arbejder i musikbranchen.

Jeg har også haft en freelance-opgave hos dem sidenhen, hvor jeg var freelance SoMe/Prodcut Manager for Patrick Smith (tidligere x-faktor stjerne).

Lysiplex

SoMe - Webdesign - Kommunikation

Lysiplex skaber lysskilte der kan ses overalt på det danske landkort. 

Hos Lysiplex var jeg studentermedhjælper under min studietid. Jeg stod for strategisk og kreativ planning, samt udvikling og design af deres website i WordPress. Jeg havde ansvar for den digitale marketing og styring af deres sociale platforme, hvilket primært var Facebook, Instagram, Linkedin og Pinterest. I takt med Corona har jeg haft freelance opgaver hos dem med fokus på SoMe og branding.

Tribute

SoMe - Grafisk - CRM

Hos Tribute var jeg SoMe-praktikant, og ansvarlig for deres sociale platformer. Her stod jeg for deres community, deres FB-side/grupper og instagram-konto. Jeg var med til skabe spændende content og assisterede deres Product Designer/tredje medstifter Christian Lomholt i at tænke kreativt i form af nyt content og nye koncepter.

Jeg skabte to koncepter, som hed Ugens koncerter og Ugens Sommer Artist, som var med til at skabe fokus på de fedeste kommende koncerter og festivalsartsiter, som brugerne kunne have interesse i at komme ind og anmelde i vores app.

Samme folk bag virksomheden har også talent-sangskriver-campen Aarhus Calling. Her lavede jeg også grafik indhold. Hos Tribute lærte jeg også at arbejde med growth-hacking, Sketch og fik en forståelse for musik-og koncertbranchen.

Mindre projekter

Universal Music Denmark

Jeg lavede en fiktiv case til Universal Music Danmark omkring commiercial marketing, hvor jeg skulle vise, hvordan jeg vil brande deres Digster playlister på Spotify i form af forskellige grafiker jeg skabte.

Nordic Music Society

Jeg har gennem vores tidligere manager i Vincent Wood, Nicolas Blix haft nogle freelance visuelle opgaver i form af grafik og videografik for deres artister hos Nordic Music Society. Se flere af videoerne på min vimeo. (Se video i menuen) 

Super 8

Til årgangensførsteårsfilm “Her er endnu en” fra 2020 instueret af Kim Svendsen og produceret af Anders Fisker, fik jeg chancen for at lave filmplakaten. En plakat som blev vist i Cafe Paradis Bio i Århus og Empire i København. 

Ham Den Lange

Til Ham Den Lange’s seneste to single-udgivelser har jeg lavet coverearts, samt grafik til hans releaseparty fra seneste album  “Krøllet Sandstorm”.