Vincent Wood

Artistprojekt

Vincent Wood vender tilbage som et soloprojekt, og med sit nye poppede hip-hop univers, er han klar til bevæge sig ind i den danske musikbranche med melodiske flows, følsomt tekstunivers og spændende produktioner.


Lige nu er Vincent Wood aktuel med 'Illusion' som er en kærlighedssang om dagdrømme sig væk i en illusion med en person man godt kan lide. Sangen har høstet stor succes på de danske streamingtjenester.


Udover musikken er jeg ansvarlig for vores sociale platforme - primært Instagram og Facebook, hvor jeg arbejder strategisk, visuelt og kreativt. Her skaber, eksekverer og brander jeg content, samt konceptudvikler kreative og visuelle tiltag til udgivelserne. 
For mig er det visuelle udtryk lige så vigtigt som musikken, og den digitale marketing spiller en stor rolle. 

Wonderwhy

SoMe - Visuel - Kreativ

Wonderwhy er et mangement-, musikbooking- og PR-selskab baseret i København. Wonderwhy er skabt af Magnus Grilstad, som jeg arbejdede i tæt samarbejde med.

Hos Wonderwhy var jeg praktikant, hvor jeg stod for deres sociale platforme. Jeg var ansvarlig for kommunikationen og den digitale marketing. Her stod jeg for de kreative processer og skabte grafisk/video content til deres artister. Oveni har jeg fået en større forståelse af, hvordan man arbejder i musikbranchen.


Jeg har også haft en freelance-opgave hos dem sidenhen, hvor jeg var freelance SoMe/Prodcut Manager for Patrick Smith (tidligere x-faktor stjerne).

Tribute

SoMe - Visuel - Kreativ

Hos Tribute var jeg SoMe-praktikant, og ansvarlig for deres sociale platformer. Her stod jeg for deres community, deres FB-side/grupper og instagram-konto. Jeg var med til skabe spændende content og assisterede deres Product Designer/tredje medstifter Christian Lomholt i at tænke kreativt i form af nyt content og nye koncepter.

Jeg skabte to koncepter, som hed Ugens koncerter og Ugens Sommer Artist, som var med til at skabe fokus på de fedeste kommende koncerter og festivalsartsiter, som brugerne kunne have interesse i at komme ind og anmelde i vores app.

Samme folk bag virksomheden har også talent-sangskriver-campen Aarhus Calling. Her lavede jeg også grafik indhold. Hos Tribute lærte jeg også at arbejde med growth-hacking, Sketch og fik en forståelse for musik-og koncertbranchen.

Lysiplex

SoMe - Webdesign - Kommunikation

Lysiplex skaber lysskilte der kan ses overalt på det danske landkort.


Hos Lysiplex var jeg studentermedhjælper under min studietid. Jeg stod for strategisk og kreativ planning, samt udvikling og design af deres website i Wordpress. Jeg havde ansvar for den digitale marketing og styring af deres sociale platforme, hvilket primært var Facebook, Instagram, Linkedin og Pinterest. I
 takt med Corona har jeg haft freelance opgaver hos dem med fokus på SoMe og branding.WAVES 

Content Creator - Visuel - SoMe

Waves Radio CPH er et helt nyt hiphop/RNB program, som

sendes på ENERGY - NRJ radio, hver torsdag 20:00-22:00. Her er David Jay vært, hvor han hver uge får besøg af gæster med interesse for musik - heriblandt Skinz, Wafande osv. 

Projektet består af David Jay, Oluf Valdemar og Jeg. 
Her står jeg for den visuelle stil og den kreative udvikling. Jeg er content creator på projektet, hvor jeg skaber, filmer, klipper alt content til Instagram. Den visuelle stil laves i samarbejde med Oluf Valdemar, hvor vi supplerer hinanden. Her eksverer, annoncerer og brander vi også på Instagram, samt opbygger et community op omkring Waves. 


Waves bliver sponsoreret af Miiego, Bold og CPH Vodka, som vi samarebejder med ved at brande deres produkter 


Mini Projekter

Nordic Music Society 

Jeg har gennem vores tidligere manager i Vincent Wood, Nicolas Blix haft nogle freelance visuelle opgaver i form af grafik og videografik for deres artister hos Nordic Music Society.

Ham Den Lange

Til Ham Den Lange's seneste to single-udgivelser har jeg lavet coverearts, samt grafik til hans releaseparty fra seneste album  "Krøllet Sandstorm". 

Super 8

Til årgangensførsteårsfilm “Her er endnu en” fra 2020 instueret af Kim Svendsen og produceret af Anders Fisker, fik jeg chancen for at lave filmplakaten. En plakat som blev vist i Cafe Paradis Bio i Århus og Empire i København.